OKUL BAHÇEMİZE ANNE ELİ DEĞDİ

30.09.2021 345

OKUL BAHÇEMİZE "ANNE ELİ" DEĞDİ, ÇEVREMİZ GÜZELLEŞTİ

Güzelhisar Özel Eğitim Anaokulu anneleri elbirliği ile okul bahçesini güzelleştirme çalışmalarına,  yürekten katkı sağladı  Aydın Efeler'de 2020/2021 eğitim öğretim yılında eğitim faaliyetlerine başlayarak, özel gereksinimli çocuklarımızın hayatına farklı ve güzel pencerelerden yaklaşan, her çocuk özeldir misyonuyla çalışan okulumuzun  annelerinden, farkındalıklı çalışmalarımıza hep destek, tam destek devam ediyor. 2021/2022 eğitim öğretim yılı , okul bahçe düzenleme çalışmalarına gönülden destek veren annelerimiz, yeri geldi, kazma ile kürek ile çalışmalara katılarak, öğrencilerimizin okula girdiği ilk andan itibaren yemyeşil bir alanla karşılaşma sürecini hızlandırdılar.

Annelerimizden Zübeyde Yıldız ve Hatice Terzioğlu"Okulumuza, öğrencilerimize,  evlatlarımıza yaptığımız her destek bizi dinlendirmektedir. Çocuklarımız Huzur mutlulukla okullarına geliyorlar. Evlatlarımızın gereksinimlerine duyarlı olan okulumuza bahçe çalışmalarına katılmak bizleri sevindiriyor" dedi. Fatma Can ve Filiz Acar annelerimiz ise" Cennet annelerin ayakları altındadır sözleriyle büyüdük, her anne fedakardır biz özel çocukların anneleri olarak, evlatlarımızın dokunduğu, yaşadığı her yerin güzelleşmesi için her zaman desteğe hazırız. Okulumuzda evlatlarımızı beklerken okul geliştirme faaliyetlerine katılarak hem mutlu oluyoruz hem de diğer annelerimizle zamanımızı daha nitelikli geçiriyoruz. Çocuğumuz için her zaman her yerde varız " dedi.Kübra Çengelci ve Ayşe Özkaya annelerimizde" Çocuklarımız için veli bekleme alanında beklerken, okulumuzu güzelleştirme çalışmalarına katılım sağlamak istedik. Çok da iyi oldu hem bizim için faaliyet oldu hem de çocuklarımız yemyeşil bir alan kazanacak. Baharda kelebekler nasıl çiçeklere konuyorsa bizim evlatlarımızda bir çiçek bizim için. Onlarda yemyeşil alanda huzurla oynasınlar istedik " dedi.

Okul Müdürü Bekir Özmen ve Müdür Yardımcısı Halime Tanrıverdi Özel Çocukların Kalpleri Özel Annelerine,  çalışmalara aktif katılan Özel eğitim öğretmeni Mesut AVŞAR ve Rehber Personel Girne Kavruk ile Nükhet Alcak'a teşekkür ederek, "Okulumuz el ele verilerek yapılan  çalışmalarla daha da güzel olacak" dedi.

30-09-202130-09-202130-09-202130-09-202130-09-202130-09-202130-09-202130-09-202130-09-202130-09-202130-09-2021